– OMATOIMIHARJOITTELU KOULUTUSTILOISSA

Voit käydä myös harjoittelemassa omatoimisesti Koirakoulu Junton yhteistyötiloissa:

k

k


TOPPILAN HALLI (OSTY halli), os. Kansipojantie 6:

Tutustu lisää hallin tietoihin: www.koirakoulujunto.fi/koulutuspaikat/

k
k
k
OMATOIMIKUUKAUSIKORTTI: 25€/kk

Omatoimikortin omaavana voit treenata itsenäisesti Toppilan hallilla kuukauden ajan sekä toko- että agilitypuolella. Vapaat ajat näet varausjärjestelmästä https://nettiaika.fi/osty. Treenikortilla ei varata kuitenkaan omaa aikaa, mikäli joku toinen sattuu hallille samaan aikaan, treenataan yhdessä tai vaihdellaan vuoroa.

OSTA: kuukausikortti ostetaan sähköpostin kautta [email protected]
 
K
k
YKSITYINEN VUORO: 15/25€/vuoro
Voit vuokrata hallille myös yksityisen vuoron itsellesi tai treeniporukallesi, jolloin treenitila on varattu vain teidän omaan käyttöön valitulle ajankohdalle.
 
 
OSTA: https://nettiaika.fi/osty (viikonloput ja iltavuorot ”primetime”, 25€/h / arkipäivävuorot 15€/h)

 

 
 –
 –
K
k
k
 –

KUIVASJÄRVEN KENTTÄ/MANEESIHALLI (KAS), os. Ratsastuskentäntie 5

Tutustu lisää hallin tietoihin: www.koirakoulujunto.fi/koulutuspaikat/

 
 –
k
k
OMATOIMIKUUKAUSIKORTTI 15€/kk
Omatoimikortin omaavana voit treenata sekä Kuivasjärven kylmähallissa, että kentällä kuukauden ajan. Vapaat ajat näät varausjärjestelmästä http://kas.varausmaatti.fi/kuivasjarven-ulkokentta (muista valita joko kenttä/halli sivun ylälaidasta). Treenikortilla ei varata kuitenkaan omaa aikaa, mikäli joku toinen sattuu samaan aikaan, treenataan yhdessä tai vaihdellaan vuoroa.
 .
OSTA: Laita sähköpostia KAS hallin vastaavalle: kasagilitysport(at)oulunseudunkas.fi, ilmoita nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, sekä mainitse olevasi Junton treenaaja.
 
k
k
YKSITYINEN VUORO: 10€/vuoro
Voit vuokrata hallille tai kentälle myös yksityisen vuoron itsellesi tai treeniporukallesi, jolloin treenitila on varattu vain teidän omaan käyttöön valitulle ajankohdalle. Varatessasi muista valita joko kenttä tai halli sivun ylälaidasta!
 
 –
 –
k
k
k

RAJAKYLÄN HALLI (Kannattava halli), os. Ratamotie 46

Tutustu lisää hallin tietoihin: www.koirakoulujunto.fi/koulutuspaikat/

 
 
k –
k
k
OMATOIMIKUUKAUSIKORTTI 35€/kk
Omatoimikortin omaavana voit treenata hallissa itsenäisesti kuukauden ajan. Treenikortilla ei varata kuitenkaan omaa aikaa, mikäli joku toinen sattuu samaan aikaan, treenataan yhdessä tai vaihdellaan vuoroa.
 .
 
k
k
YKSITYINEN VUORO: 10/20/25€/vuoro
Voit vuokrata hallille tai kentälle myös yksityisen vuoron itsellesi tai treeniporukallesi, jolloin treenitila on varattu vain teidän omaan käyttöön valitulle ajankohdalle!
 
k
k
k
k
k
k
k