– Treenikäytännöt kesä 2022

Tutustu käytäntöihin aina ennen treeneihin ilmoittautumista! Ilmoittautumalla treeneihin sitoudut noudattamaan Koirakoulu Junton treenikäytänteitä ja sääntöjä.

K


K

  • ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUKSET

Toimintaan ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeen kautta, kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia! Mikäli et pääsekään osallistumaan johonkin treeniin, voit myydä sen eteenpäin (ilmoita Juntolle, kuka tilallesi tulee treenaamaan). Tunteja voidaan myydä myös Junton kanavien kautta, ota tällöin yhteyttä kirjallisesti tekstiviestillä/sähköpostilla, minkä tunnin haluat myydä ja millä hintaa!

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi infokirjeen sekä laskun viikon sisällä ilmoittautumisestasi (yrittäjä lomailee välillä, joten tässä pientä viivettä. Ilmoittautuminen on saapunut perille, kun kopio täytetystä lomakkeesta kilahtaa sähköpostiisi). Tunti tulee olla maksettuna ennen treeniajankohtaa!

K

  • PERUUTUKSET JUNTON TOIMESTA

Kouluttajan ollessa sairaana ilman tuuraajaa, treenit joudutaan perumaan. Tästä ilmoitetaan tekstiviestillä kaikille osallistujille. Mikäli ulkotreenit joudutaan perumaan kovan sateen/ukkosen sattuessa, myös tästä ilmoitetaan tekstiviestillä. Yleensä peruutuksen sattuessa treeni pyritään järjestämään kuitenkin uudestaan toisena ajankohtana, tällöin treenipaikan sitoutuvuus kuitenkin raukeaa.

K

  • YLEISET OHJEET

Toimintaan osallistuvan koiran tulee olla terve ja rokotettu Kennelliiton rokotusmääräyksien mukaisesti. Pennut voivat osallistua tunneille, kunhan rokotukset aloitetaan rokotusohjelman mukaisesti. Juoksuiset nartut voivat osallistua suojan kanssa, ellei toisin mainittu.

Jokainen koiranomistaja on vastuussa omasta koirastaan. Koiran täytyy olla ohjaajansa hallinnassa.

Olemme yhdessä vastuussa treenipaikasta, sen siisteydestä ja turvallisuudesta. Koiran ei saa antaa tehdä tarpeitaan harjoittelutiloihin tai -välineisiin. Mahdollisista treenitilojen sakkomaksuista vastaa koiran omistaja. Roskat on laitettava roskikseen. Myös lähialueet on pidettävä siistinä. Kouluttajan antamat ohjeet edistävät turvallisuutta ja niitä on noudatettava! Huomioidaan myös kanssatreenaajat ja annetaan tilaa. Koirakoulu Junto ei vakuuta treenaajiaan, huolehdithan omat vakuutukset kuntoon!

Treeneissä käytetään positiivista koulutusmenetelmää. Myös koiraa satuttavat varusteet ovat treeneissä kiellettyjä!

K

K

Ilmoittautumalla treeneihin sitoudut noudattamaan Koirakoulu Junton treenikäytänteitä ja sääntöjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.