Junton tarjoamat palvelut

 

Kurssit

– Koirakoulu Junto järjestää kuuden kerran kursseja pääasiassa arkitottelevaisuudesta, aktivoinnista, agilitystä ja näyttelytottumuksesta. Kurssit järjestetään Oulun seudulla / lähialueilla koirahalleissa tai kesäkentillä. Jokaiselle kurssille otetaan 3-6 koirakkoa/kurssi. Kurssien hinnat vaihtelevat lajin, ryhmän ja paikan mukaan, kaikki hinnat sis. alv 24%. Hintaan sisältyy aina koulutuspaikka, välineet, treenikaverit, kouluttaja, opetus, henkilökohtainen ohjeistus, kouluttajan tekemä kolutussuunnitelma sekä harjoitukset.

 

Äxönit

– Koirakoulutoiminnan pääpaino on kursseissa, mutta niiden lisäksi Junto tarjoaa myös monipuolisesti muuta toimintaa! Äxöneitä järjestetään satunnaisesti, ideoiden ja toiveiden mukaan. Kaikki ovat tervetulleita äxöneihin, ei tarvitse olla jäsen tai kurssilainen osallistuakseen. Äxönit voivat olla esimerkiksi kertamaksutreenejä, kuten näyttelytreenit painottuen koiran käsittelyyn, tai erilaisia koulutuspäiviä, kuten agilitypäivä tai lapsi&koira -koulutuspäivä, tai vaikkapa uintireissuja, yhteislenkkejä, koirapuistoilua, luentoja tai uusien lajien kokeilua. Ideoita otetaan aina vastaan!

 

Tilaustunnit

– Tällä hetkellä en tee ongelmakäytösneuvontaa!

– Junton treenitunteja on mahdollista varata myös yksityisesti omalle porukalle! Tule yksin treenaamaan koko tunniksi, tai kokoa itse sopiva porukka (max. 6 koiraa, tai kysy erillinen tarjous isommalle porukalle) ja tulkaa treenaamaan haluamianne juttuja! Tunnin sisältö kootaan täysin treenaajien toiveista. Isoille porukoille (4-6 koiraa) voidaan järjestää kurssimuotoisia treenejä, pienemmällä porukalla ehditään keskittyä henkilökohtaisesti vielä enemmän jokaisen omiin toiveisiin. Hinta lasketaan ohjaajien mukaan, ohjaaja voi valita itse treenattavat koiransa tunnille.

Yksityistuntien suuntaa antavia koulutushintoja /tunti (sis. alv 24%, hinnat ovat tyypillisesti väliltä 25€-65€/h) :

6 koiraa – 7€/koirakko  +mahdollinen tilavuokra

1 koira – 30€  +mahdollinen tilavuokra

 

– Kouluttaja tulee pitämään treenit ryhmän toiveiden mukaisesti treenaajien haluamaan paikkaan. Treenaajat maksavat itse koulutuspaikan (tiloja on myös mahdollista vuokrata Junton kautta, kustannukset lisätään koulutuksen hintaan).

– Yllämainitut hinnat voimassa tällä hetkellä Koirakoulu Junton koulutusalueella (Oulu-Haukipudas-Ii-Kempele). Kauempana järjestettäviin koulutuksiin kysy tarjous.

– Jokaisen yksityistunnin hintaan kuuluu kouluttaja, opetus, henkilökohtainen ohjeistus sekä treenaajien toiveiden mukainen koulutussuunnitelma ja harjoitukset.

– Tulen pitämään koulutuksia Junton lajeista mielelläni myös muualle! Voit kysyä tarjousta esim. koiraseurallenne yms. suuremmille porukoille.  [email protected]