ARKITOTTELEVAISUUDEN VALMENNUSRYHMÄPAIKKAHAKU, KEVÄT 2023

HOX! Tuotetta ei tarvitse vielä laittaa ostoskoriin / maksaa. Saat maksuohjeet ryhmäpaikan varmistumisen jälkeen. Lomakkeen täyttäminen riittää!

Voit hakea arkitottelevaisuuden valmennusryhmäpaikkaa kevätkaudelle 2023  TÄLLÄ LOMAKKEELLA. HAKUAIKA PÄÄTTYY SU 11.12.! Lyhytkurssit myydään erikseen.

 

Tarkemmat tiedot valmennusryhmistä löydät alta

Kuvaus

Voit hakea arkitottelevaisuuden valmennusryhmäpaikkaa kevätkaudelle 2023  TÄLLÄ LOMAKKEELLA. HAKUAIKA PÄÄTTYY SU 11.12.!

 

 


ARKITOTTELEVAISUUDEN VALMENNUSRYHMÄ:

Arkitottelevaisuus soveltuu ihan jokaiselle koiralle, ikään tai karvoihin katsomatta! Arkitottelevaisuuden valmennusryhmässä treenailemme jokaiselle koiralle tärkeitä arjentaitoja, joiden hallinta helpottaa arkielämää sekä vahvistaa koiran ja ohjaajan välistä suhdetta. Aiheita ovat mm. kontakti, palkkaaminen, hihnakäytös, luopuminen, luoksetulo, rauhoittuminen, kehonhuolto, käsittely ja hoitotoimenpiteet, sekä kaiken kantavana teemana tietysti iloinen yhteistyö!

Arkitottelevaisuuden valmennusryhmä on loistava tapa aloittaa yhteistä treenimatkaa esimerkiksi pennun kanssa. Kaikki kurssin aiheet ovat erittäin tärkeitä myös teinikoirille. Myös aikuiset ja seniorikoirat hyötyvät perus arjentaitojen harjoittelusta ja nauttivat yhteisestä puuhasta omistajan kanssa. Arkitottelevaisuus soveltuu siis jokaiselle koiralle, ei pääsyvaatimuksia!

Valmennusryhmä jatkuu läpi kauden. Treenit noin joka toinen viikko. Yhden treenikerran kesto 1h/ max 5 koiraa.

 

KAUSI LOPPIAISESTA JUHANNUKSEEN

Vuoroviikkoryhmä koko kausi 10x: 160€ kerralla varattuna (tai alkukausi 88€/5krt)

Koko kauden laskutusmahdollisuus 1-6 osassa, alkukausi 1-3 osassa

Ryhmäpaikassa on kuukauden irtisanomisaika