Kertamaksutreeni: Näyttelyiden perusteet, Ke 6.9. klo 17

20,00  sis. ALV 24%

Päivä: Keskiviikko 6.9.2023

Aika: Klo 17 – 17.50

Paikka: Toppilan halli, tokokenttä, os. Kansipojantie 6

Ryhmäkoko: Max 4 koirakkoa

Kouluttaja: Sara Kamula

 

Varasto loppu

Kuvaus

Tunti soveltuu erityisesti näyttelyharrastusta aloitteleville koirakoille. Tunnin aikana käymme lyhyesti läpi näyttelyiden kehäkaavan, mitä näyttelypaikalla ja kehässä oikein tapahtuu. Mitä koiran tulee osata, entäpä koiran esittäjän? Läpikäynnin yhteydessä lähdemme myös harjoittelemaan jokaista kehätaitoa jokaisen koirakon oman tason mukaisesti.

Tunnin aikana treenaamme siis läpi perinteistä kehäkaavaa, johon kuuluu seisotukset, käsittely sekä peruskuviot hieman esittämisellä sivuten. Tunnissa emme ehdi saamaan kaikkea valmiiksi, mutta tämän tunnin jälkeen voit varmoin mielin osallistua myös yleisiin näyttelytreeneihin sekä hiontatunneille, kun perusteet ovat tuttuja!

 

 

TREENIN TIEDOT:

Päivä: Keskiviikko 6.9.2023

Aika: Klo 17 – 17.50

Paikka: Toppilan halli, tokokenttä, os. Kansipojantie 6

Ryhmäkoko: Max 4 koirakkoa

Kouluttaja: Sara Kamula

 

 

Kouluttajana Sara Kamula, näyttelyuransa ”lapsi & koira” -kehistä aloittanut koiraharrastaja. Sara harrastaa jatkuvaa kiertelyä erilaisissa näyttelykoulutuksissa ja omaa koirien esittämiskokemusta melkeinpä jokaisesta roturyhmästä useammasta eri rodusta. Saran mielenkiinnonkohteena on näyttelykoirien kokonaisvaltainen hyvinvointi ja treenaaminen positiivisesti vahvistamalla. ”Näyttelyiden tulisi olla yhtä mukava hyvinvointia lisäävä harrastus, kuin minkä tahansa muunkin lajin!”.  Lisäksi Sara on Kiva käsittelijä®-kouluttaja ja auttaa mielellään myös käsittelyhaasteissa. Treenien tärkeimpänä lähtökohtana on aina yhdessä tekemisen riemu, koiran iloinen esiintyminen ja esittäjän itsevarmuus!

Saatat myös pitää...