KERTAMAKSUTREENI: Näyttelytreeni ”harjoitusnäyttely”, Ma 15.7. klo 19.15

15,00  sis. alv

Päivä: Maanantai 15.7.2024

Aika: Klo 19.15 – 20

Paikka: Toppilan halli, iso kenttä, os. Kansipojantie 6

Ryhmäkoko: Max 6 koirakkoa

Kouluttaja: Sara Kamula

 

Ilmoittautumalla treeneihin hyväksyt ilmoittautumis- ja tilausehdot sekä treenikäytänteet https://koirakoulujunto.fi/ilmoittautumis-ja-tilausehdot/

1 varastossa

Kuvaus

Harjoitusnäyttely tarkoitettu kaiken tasoisille koirakoille, näyttelykonkareista vasta kehäreissuja suunnitteleviin! Tunnin aikana treenataan näyttelyiden perusteita kehäkaavan mukaisesti mätsärityylillä (harjoitusnäyttely).

Halliin on rakennettu kehä, johon kaksi koiraa kutsutaan kerrallaan ”arvosteluun”. Tuomarina toimiva kouluttaja treenauttaa kehässä tarvittavia taitoja kehäkaavan mukaisesti kuten oikeassa näyttelykehässä. Kyseessä on kuitenkin treeni, joten voit kysyä kehässä kouluttajalta vinkkejä tai harjoitella esimerkiksi mittaamista rauhalliseen tahtiin, tavoitteena mahdollisimman hyvä ja rento fiilis sekä koiralle että esittäjälle!

Omaa vuoroa odotellessa muut voivat treenata näyttelyssäkin tärkeää omalla paikalla rauhoittumista ja odottamista tai tehdä lämmittelyä/omatoimiharjoittelua ennen omaa kehävuoroa.

 

 

TREENIN TIEDOT:

Päivä: Maanantai 15.7.2024

Aika: Klo 19.15 – 20

Paikka: Toppilan halli, iso kenttä, os. Kansipojantie 6

Ryhmäkoko: Max 6 koirakkoa

Kouluttaja: Sara Kamula

 

Kouluttajana Sara Kamula, näyttelyuransa ”lapsi & koira” -kehistä aloittanut koiraharrastaja. Sara harrastaa jatkuvaa kiertelyä erilaisissa näyttelykoulutuksissa ja omaa koirien esittämiskokemusta melkeinpä jokaisesta roturyhmästä useammasta eri rodusta. Saran mielenkiinnonkohteena on näyttelykoirien kokonaisvaltainen hyvinvointi ja treenaaminen positiivisesti vahvistamalla. ”Näyttelyiden tulisi olla yhtä mukava hyvinvointia lisäävä harrastus, kuin minkä tahansa muunkin lajin!”.  Lisäksi Sara on Kiva käsittelijä®-kouluttaja ja auttaa mielellään myös käsittelyhaasteissa. Treenien tärkeimpänä lähtökohtana on aina yhdessä tekemisen riemu, koiran iloinen esiintyminen ja esittäjän itsevarmuus!

Saatat myös pitää...