KERTAMAKSUTREENI: Näyttelytreeni, yleis-/kehätreeni, To 11.7. klo 19

19,50  sis. alv

 

Päivä: Torstai 11.7.2024

Aika:  Klo 19 – 19.50 (noin)

Paikka: Toppilan halli, Varikko, os. Kansipojantie 6  Oulu

Ryhmäkoko: Max 5 koirakkoa

Kouluttaja: Sara Kamula

 

Ilmoittautumalla treeneihin hyväksyt ilmoittautumis- ja tilausehdot sekä treenikäytänteet https://koirakoulujunto.fi/ilmoittautumis-ja-tilausehdot/

Varasto loppu

Kuvaus

Tunti on tarkoitettu kaiken tasoisille koirakoille, näyttelykonkareista vasta kehäreissuja suunnitteleviin! Tunnin aikana treenataan läpi näyttelyiden perusteita, pääpaino tunnilla on yhdessä tekemisessä. Treenaamme läpi perinteistä kehäkaavaa, johon kuuluu seisotukset, käsittely sekä peruskuviot hieman esittämisellä sivuten.

Kehäkaava-tunnilla teemme myös yhteistreeniä (kuten riviseisotus ja yhteisjuoksu), mutta tarvittaessa voimme myös soveltaa jokaiselle omannäköistä treeniä!

 

 

TREENIN TIEDOT:

Päivä: Torstai 11.7.2024

Aika:  Klo 19 – 19.50 (noin)

Paikka: Toppilan halli, Varikko, os. Kansipojantie 6  Oulu

Ryhmäkoko: Max 5 koirakkoa

Kouluttaja: Sara Kamula

 

Kouluttajana Sara Kamula, näyttelyuransa ”lapsi & koira” -kehistä aloittanut koiraharrastaja. Sara harrastaa jatkuvaa kiertelyä erilaisissa näyttelykoulutuksissa ja omaa koirien esittämiskokemusta melkeinpä jokaisesta roturyhmästä useammasta eri rodusta. Saran mielenkiinnonkohteena on näyttelykoirien kokonaisvaltainen hyvinvointi ja treenaaminen positiivisesti vahvistamalla. ”Näyttelyiden tulisi olla yhtä mukava hyvinvointia lisäävä harrastus, kuin minkä tahansa muunkin lajin!”.  Lisäksi Sara on Kiva käsittelijä®-kouluttaja ja auttaa mielellään myös käsittelyhaasteissa. Treenien tärkeimpänä lähtökohtana on aina yhdessä tekemisen riemu, koiran iloinen esiintyminen ja esittäjän itsevarmuus!

Saatat myös pitää...