Kertamaksutreeni: Näyttelytreeni, yleistreeni, Ke 27.9. klo 17

20,00  sis. ALV 24%

Päivä: Keskiviikko 27.9.2023

Aika: 17 – 17.50

Paikka: Toppilan halli, tokokenttä, os. Kansipojantie 6

Ryhmäkoko: Max 5 koirakkoa

Kouluttaja: Sara Kamula

 

1 varastossa

Kuvaus

Tunti on tarkoitettu kaiken tasoisille koirakoille, näyttelykonkareista vasta kehäreissuja suunnitteleviin! Tunnin aikana treenataan näyttelyiden perusteita monipuolisten harjoitusten kautta hieman teorioilla sivuten, pääpaino tunnilla on kuitenkin yhdessä tekemisessä. Tunnin aikana treenaamme läpi perinteistä kehäkaavaa, johon kuuluu seisotukset, käsittely sekä peruskuviot hieman esittämisellä sivuten. Tunnin tarkempi sisältö kootaan treenaajien toiveista.

Teemme tunnin aikana myös yhteistreeniä (kuten riviseisotus ja yhteisjuoksu), mutta tarvittaessa voimme myös soveltaa jokaiselle omannäköistä treeniä!

Tunnista saat eniten irti, mikäli olet aiemmin osallistunut vähintään ”Näyttelyiden perusteet” -treeniin tai näyttelyiden perusteet ovat sinulle muuten tuttuja!

 

TREENIN TIEDOT:

Päivä: Keskiviikko 27.9.2023

Aika: 17 – 17.50

Paikka: Toppilan halli, tokokenttä, os. Kansipojantie 6

Ryhmäkoko: Max 5 koirakkoa

Kouluttaja: Sara Kamula

 

Kouluttajana Sara Kamula, näyttelyuransa ”lapsi & koira” -kehistä aloittanut koiraharrastaja. Sara harrastaa jatkuvaa kiertelyä erilaisissa näyttelykoulutuksissa ja omaa koirien esittämiskokemusta melkeinpä jokaisesta roturyhmästä useammasta eri rodusta. Saran mielenkiinnonkohteena on näyttelykoirien kokonaisvaltainen hyvinvointi ja treenaaminen positiivisesti vahvistamalla. ”Näyttelyiden tulisi olla yhtä mukava hyvinvointia lisäävä harrastus, kuin minkä tahansa muunkin lajin!”.  Lisäksi Sara on Kiva käsittelijä®-kouluttaja ja auttaa mielellään myös käsittelyhaasteissa. Treenien tärkeimpänä lähtökohtana on aina yhdessä tekemisen riemu, koiran iloinen esiintyminen ja esittäjän itsevarmuus!

Saatat myös pitää...