Treenikäytännöt

Tutustu käytäntöihin aina ennen treeneihin ilmoittautumista!

Alta löydät YLEISET OHJEET / KURSSIKÄYTÄNNÖT / ÄXÖNIKÄYTÄNNÖT

 

 


YLEISET OHJEET:

Jokainen koiranomistaja on vastuussa omasta koirastaan. Koiran täytyy olla ohjaajansa hallinnassa.

Olemme yhdessä vastuussa treenipaikasta, sen siisteydestä ja turvallisuudesta. Koiran ei saa antaa tehdä tarpeitaan harjoittelutiloihin tai -välineisiin. Mahdollisista treenitilojen sakkomaksuista vastaa koiran omistaja. Roskat on laitettava roskikseen. Myös lähialueet on pidettävä siistinä. Kouluttajan antamat ohjeet edistävät turvallisuutta ja niitä on noudatettava! Jokainen treenaaja huolehtii omista vakuutuksistaan.

Treeneissä käytetään positiivista koulutusmenetelmää. Treeneissä kannustetaan jokaista positiiviseen kouluttamiseen!

Jos jonkin asian kanssa tulee pieniäkin ongelmia tai jotain juolahtaa mieleen, olethan heti yhteydessä Juntolle päin, etkä jää asiasi kanssa yksin!

 


KURSSIKÄYTÄNNÖT:

 

  • ILMOITTAUTUMINEN

Toimintaan ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeen kautta, kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia.

Viimeistään kurssin alkua edeltävänä päivänä saat sähköpostiisi kurssikirjeen. Laskutus OP-palvelun kautta kurssien alkaessa.

Ellei mitään kuulu, kurssikirje/maksutiedot ei tule perille, otathan yhteyttä! Tarkistathan myös roskapostisi! Silloin tällöin yhteyksissä voi olla ongelmaa.

Joka kurssille otetaan lajista riippuen vähintään 2-4 koirakkoa, ellei määrä täyty, kurssi joudutaan perumaan.

Kurssille osallistuvan koiran tulee olla terve ja rokotettu Kennelliiton rokotusmääräyksien mukaisesti (normikursseille pentujen varoaika 21vrk). Juoksuiset nartut voivat osallistua treeneihin suojan kanssa.

 

  • POISSAOLOT & PERUUTUKSET

Kaikki toimintaan ilmoittautumiset ovat sitovia.

Mikäli et pääse osallistumaan jollekin kurssikerralle, voidaan treeni myydä eteenpäin toisaalle. ILMOITA POISSAOLOSI HETI KUN MAHDOLLISTA! Poissaolot voi ilmoittaa parhaiten tekstiviestillä tai suullisesti treeneissä suoraa kouluttajalle.

Mikäli joku toinen osallistuu sinun paikallasi kyseiselle kurssikerralle (tunti saadaan myytyä eteenpäin), voit itse käydä korvaamassa tunnin myöhemmin jollakin toisella tunnilla. Kaikki ilmoitetut peruutuspaikat laitetaan Junton kotisivuille myyntiin kaikkien nähtäville. Voit myös itse kaupata tuntia jollekin ystävälle (hän ostaa tunnin suoraa sinulta ja tulee tilallesi treeneihin).

 

Jos jostain syystä haluat perua koko kurssin, otathan heti yhteyttä niin asiasta voidaan sopia. Kurssiperuutus tulee tehdä viimeistään viikkoa (7vrk) ennen kurssin alkua, jotta tilalle ehditään ottaa uusi treenaaja!

Perumattomista ta liian myöhään perutuista (ei saada enää myytyä eteenpäin) tunneista/kursseista joudutaan veloittamaan täysi hinta kulujen vuoksi.

Kouluttajan ollessa sairaana kurssikerran korvaus sovitaan ryhmäläisten kesken, yleensä treenit vaihdetaan mahdollisuuksien mukaan eri päivälle.

Kenttätreenit voidaan myös siirtää eri päivälle kovan vesisateen/ukkosen sattuessa tai antaa vapaa korvaus jokaiselle ryhmäläiselle.

 

 


ÄXÖNIKÄYTÄNNÖT:

 

  • ILMOITTAUTUMINEN

Toimintaan ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeen kautta, kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia.

Äxönin minimi osallistujamäärä tulee täyttyä, jotta se järjetetään. Muuten se valitettavasti joudutaan perumaan.

Toimintaan osallistuvan koiran tulee olla terve ja rokotettu Kennelliiton rokotusmääräyksien mukaisesti (yleisiin äxöneihin pentujen varoaika 21vrk). Juoksuiset nartut voivat osallistua suojan kanssa, ellei toisin mainittu.

 

  • PERUUTUKSET

Kaikki toimintaan ilmoittautumiset ovat sitovia. Jos jostain syystä et pääsekään paikalle ja joudut peruuttamaan äxönin, se tulee tehdä viimeistään vuorokautta (1vrk) ennen kyseistä ajankohtaa, ellei toisin mainittu! Näin saamme peruutuspaikat eteenpäin ja pystymme pitämään äxönin.

Perumattomista tai liian myöhään perutuista tunneista joudutaan veloittamaan täysi hinta kulujen vuoksi. Otathan yhteyttä ja sovit henkilökohtaisesti peruutuksista, jotta ne tulevat varmasti oikein perille!

Kouluttajan ollessa sairaana, äxöni joudutaan perumaan. Tästä ilmoitetaan tekstiviestillä kaikille osallistujille.

Ulkotapahtumat joudutaan myös perumaan kovan sateen/ukkosen sattuessa. Tästä ilmoitetaan myös tekstiviestillä. Yleensä peruutuksen sattuessa äxöni pyritään järjestämään kuitenkin uudestaan toisena ajankohtana.