RALLY-TOKO

Tottelevaisuutta pääsee helposti syventämään myös erilaisten tottelevaisuuslajien parissa. Rally-toko on ns. ”matalan kynnyksen tottelevaisuuslaji”, jossa arvioidaan koiran tottelevaisuutta koirakon suorittaessa erilaisista tottelevaisuustehtävistä ja tempuista koostuvan radan. Rally-tokon tehtävissä on otteitta virallisen tottelevaisuuden lisäksi myös koiratanssista sekä agilitysta.

Juntolla rallysta järjestetään erilaisia lyhytkursseja sekä valmennusryhmiä, joissa syvennämme perustottelevaisuutta jokaisen koirakon oman tason mukaisesti sekä harjoittelemme virallisia lajeihin liittyviä tehtäviä, niiden pohjataitoja sekä myöhemmin rata-/koeosaamista.

JUNTON TASOLUOKITUS: Alkeiskurssi lähtee liikkeelle rally-tokon pohjataitojen harjoittelusta. Jatkokurssilla viemme tekniikat rataharjoittelun alkeisiin ja syvennämme osaamista alokasluokan tehtäväkylteillä. Tämän jälkeen mukaan voi hakea kausittaisiin valmennusryhmiin, alo/avo-valmennuksesta alkaen! Juntolla järjestetään myös yksittäisiä kertamaksutreenejä, joista alo-tunnille voit tulla myös tutustumaan lajiin!

Näytetään ainoa tulos