KOIRANÄYTTELYT

Koiranäyttelyissä tuomari antaa arvioin koirasta sen rotumääritelmän mukaisesti. Ennen näyttelyyn menoa koiran kanssa kannattaa harjoitella näyttelykehässä ja -paikalla tarvittavia taitoja, aivan kuten muihin kilpailutapahtumiin verraten, jotta tuomarin on mahdollisimman helppo arvostella koiraa ja näyttelykäynti on koiralle sekä ohjaajalle mahdollisimman mukavaa ja stressitöntä!

Näyttelykurssit keskittyvät koiranäyttelykaavan selkeään läpikäymiseen ja taitojen hiontaan niin koiralle kuin ohjaajalle. Junton näyttelykurssien tavoitteena on saada jokainen koira esiintymään kauniisti ja työskentelemään esittäjän kanssa hyvässä yhteistyössä selkeiksi koulutettujen tehtävien avulla. Perinteisten näyttelykurssien lisäksi tarjolla on myös yksittäisiä teematreenejä, kuten handleritreenit. Kaikki Junton näyttelytreenit järjestetään pienissä ryhmissä, joihin otetaan koulutuspaikasta ja aiheesta riippuen max 5 koiraa (poislukien isommat harjoitusnäyttelyt).

JUNTON TASOLUOKITUS: Mikäli koiranäyttelyt ovat sinulle uusi harrastus, saat hyvän startin treeneihin esimerkiksi ”Näyttelykurssilta”, yksittäiseltä ”Perusteet”-tunnilta tai yksityistreenistä! Jos perusteet ovat jo tuttuja, voit hypätä mukaan muihin hiontatreeneihin, kuten yksittäiset ”Yleistreenit”, ”Handleritreenit” tai ”Harjoitusnäyttelyt”. Lue tuntien tarkempi kuvaus aina kyseisen treenin tiedoista.

Näytetään kaikki 2 tulosta