TUTUSTU TOIMINTAAN

Koirakoulu Junto – Kotoisa koiraporukka

Junto on vuonna 2017 perustettu pienimuotoinen koirankoulutuspalveluita tarjoava yritys Oulun seudulla (y-tunnus: 3107393-1). Koulutuksia järjestetään monipuolisesti Oulun- ja lähialueiden koirahalleissa / koulutuskentillä, tarkempi koulutuspaikka ilmoitetaan kunkin koulutuksen yhteydessä.

Koirakoulun puikoissa Juntolla häärii Sara Kamula. Tarkoituksena on tarjota matalan kynnyksen koirakoulutusta rennolla meiningillä kaikenlaisille koirakavereille. Olipa tavoitteesi kouluttaa koirastasi mukava kaveri arkeen tai vaikkapa loistotykki agilitykentille, olet tervetullut mukaan Junton porukkaan! Kouluttaja ja kaverit ovat mukana matkassa juuri teidän tavoitetta kohti!

Koirakoulun tunneilla kouluttaja opastaa sinua oman koirasi koulutuksessa ja tarjoaa erilaisia harjoituksia, jotka vievät teitä kohti koulutustavoitettasi. Yleiset koulutukset järjestetään pienryhmissä. Juntolla on mahdollista ostaa myös yksityistunteja. Peruskoulutusvalikoimaan kuuluu arkitaitojen lisäksi perinteisiä harrastuslajeja ja yhteistä puuhaa koirakoille. Peruslajien lisäksi Juntolla järjestetään myös erilaisia koulutuksia ideoiden ja toiveiden pohjalta myös muiden upeiden koira-alan ammattilaisten osaamista hyödyntäen!

Kaikissa koulutuksissa käytetään nykyaikaiseen tutkimustietoon pohjautuvia positiivisia koulutusmenetelmiä. Jatkuva kouluttautuminen on arkipäivää myös kaikille Juntolla kouluttaville kouluttajille, jotta asiakkaille tarjottava koulutus on mahdollisimman laadukasta ja tehokasta. Nimensäkin mukaisesti Junton (suom. ”yhdessä”) tunneilla vallitsee rento yhdessä tekemisen ilmapiiri sekä positiivinen kannustus, mikä on tärkeä osa onnistunutta treeniä. Myöskin hyvä, pitkälle kantava suhde koiran ja omistajan välille syntyy koiran kanssa hyvällä fiiliksellä ja yhteisymmärryksessä tehden, ei pakolla tai pelolla. 

”Tämä ei ole totista hiki hatussa vääntämistä, täysillä tehdään vain hymy huulessa ja häntä heiluen, toisia tukien!”

-Sara, Koirakoulu Junto

KOULUTTAJAESITTELY, SARA:

Olen reilu parikymppinen koiraharrastaja Oulusta, asunut täällä koko ikäni ja pyörinyt koiratreeneissä mukana siitä lähtien kun opin kävelemään. Kotipiirissäni on ollut aina monenlaisia koiria metsällä rymyävistä seisojista pitkäturkkiseen cottoniin. Omina harrastusrotuina mm. korthalsingriffoni, villakoira, cottoni, vehnäterrieri, etnankoira, whippet, podengo sekä saksanseisoja. Koirien lisäksi eläinharrastusta on takana myös hevosten, lintujen, hamstereiden sekä kanien kanssa. 

Lajitreenit olen lapsena aloittanut tottelevaisuuden, agilityn sekä koiranäyttelyiden parissa ja repertuaari vain kasvaa vuosien kertyessä! Olen aiemmin kouluttanut erilaisia koulutuskeikkoja sekä ollut aktiivisesti mukana seuratoiminnassa myös vastaavana kouluttajana. Treeneihin haluan tuoda aina mukanani positiivista energiaa ja mahdollisimman paljon uusia oivalluksia, sillä koirien kanssa työskentely on parhaimmillaan jatkuvia oivalluksia ja kehittymistä yhdessä koirakkona!

VIIMEISIMMÄKSI SUORITETTUJA KOULUTUKSIA:

  • Koirien oppimispsykologian perusteet
  • Koirien käytöshäiriöiden anatomia
  • Agilityn koulutusohjaaja
  • Kiva käsittelijä®