PENTUKOULU

Arjen perustaitojen hallinta parantaa koiran elämänlaatua ja koirakon yhteiseloa. Koira joutuu oppimaan monia taitoja sopeutuessaan mallikkaaksi koirakansalaiseksi meidän ihmisten luomaan maailmaan, jossa se ei voikaan toteuttaa täysin mielivaltaisesti lajityypillistä käyttäytymistään. Tärkeitä arjessa tarvittavia taitoja ovat mm. luoksetulo, odottaminen ja rauhoittuminen, hihnassa kulkemisen ja ohittamisen taito, sekä käsiteltävyys. Hyvät pohjataidot avaavat loistavat eväät yhteiseen arkeen ja koiran kouluttamiseen vaikka kuinka pitkälle niin arjessa, kuin monenlaisissa koiraharrastuksissakin!

Pentukoulussa (pentukurssi) lähdemme tekemään näiden tärkeiden perustaitojen pohjatöitä. Saat nykytietoon perustuvat ohjeet ja vinkit koulutukseen, joita on helppo lähteä työstämään myös kotona. Kouluttaja on tukemassa juuri sinun ja pentusi yhteisen matkan alkutaivalta ja vastaamassa mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Pentukoulun yksi tärkeimmistä anneista on myös pennun sosiaalistaminen uusiin tilanteisiin, ihmisiin, koiriin, ääniin ja erilaisiin asioihin. Pentukurssien lisäksi Juntolla järjestetään satunnaisesti erilaisia yksittäisiä pentutreenejä sekä muita aktiviteetteja!

————————————————

PENTURYHMÄT 2024 : UUSIA LYHYTKURSSEJA EI VALITETTAVASTI OLE ALKAMASSA ALKUVUODELLE. HALUTESSASI VOIT HAKEA MUKAAN ARKITOTTELEVAISUUDEN VALMENNUSRYHMÄÄN HAKULOMAKKEELLA 6.12. MENNESSÄ!

Näytetään kaikki 3 tulosta