Yleiset ohjeet hallitreeneihin

Koirakoulu Junton koulutukset järjestetään vuokrahalleissa Oulussa ja lähialueilla, treeneihin osallistumalla sitoudut noudattamaan myös hallien sääntöjä! Muistathan myös yleisohjeet:

  • Muistathan lukea kokeneenakin kurssikävijänä ennen kurssia saamasi infokirjeen! Infokirje sisältää aina päivitetyt ohjeet kyseisen treenin käytännöistä!
  • Treenihalleilla liikkuessasi muista huomioida myös muut ihmiset ja koirat antamalla esimerkiksi tilaa kaikille. Vältä esimerkiksi ohitustilanteita kapeilla käytävillä / eteistiloissa. Useilla halleilla pyörii samaan aikaan myös useampia eri treeniryhmiä, jolloin liikennettä saattaa olla enemmänkin.
  • Kaikissa vuokrahalleissa on käytössä vahinkosakko, mikäli koirasi tekee halliin tarpeita! Merkkaa vahinkokohta ja toimi siivousohjeiden mukaisesti. Ohjeet sakkomaksun suorittamiseen näet aina sähköpostitse lähetetystä kurssikirjeestä sekä voit kysyä ohjeet myös kouluttajaltasi.
  • Myös ”epäselvät” vahingot täytyy aina tarkistaa siivousvälinein, koiraa ei vedetä pois pissapaikalta tai arvuutella, tuliko roiskeita!
  • Juoksuiset nartut saavat harjoitella juoksusuojan kanssa, ellei toisin mainittu. Tällöin suoja tulee pukea jo ennen halliin siirtymistä. Muista myös pitää kohteliasta etäisyyttä muihin treenaajiin!
  • Osassa halleissa on myös yhteiskäytössä olevia treenitarvikkeita ja -häkkejä. Lähtökohtaisesti kannattaa kuljettaa henkilökohtaisia varusteita mukana, mutta mikäli käytät yhteistarvikkeita, tulee ne puhdistaa asianmukaisesti käytön jälkeen! Yleisiin häkkeihin myös omat alustat mukaan!
  • Suosi omissa treenivaatteissa syviä taskuja / erillistä treeniliiviä tai -taskua, josta namipalat eivät pääse putoamaan edes juostessa! Mikäli palkitset koiraa heittopalkalla, tarkistathan että kaikki namit tulevat syödyksi eikä niitä jää hallin lattioille. Maassa pyörivät namit aiheuttavat turhaa häiriötä muille treenaajille sekä voivat pahimmassa tapauksessa aiheuttaa vakavan allergisen reaktion!
  • Muistathan tarvittaessa kysyä myös lisätietoa tai ohjeita kouluttajaltasi, mikäli et ole varma, kuinka toimia jossakin tilanteessa!