Ilmoittautumis- ja tilausehdot

k

YLEISET OHJEET

– Toimintaan osallistuvan koiran tulee olla terve ja rokotettu Kennelliiton rokotusmääräyksien mukaisesti. Pennut voivat osallistua tunneille, kunhan emän rokotukset ovat olleet kunnossa ja rokotukset aloitetaan rokotusohjelman mukaisesti. Juoksuiset nartut voivat osallistua suojan kanssa, ellei toisin mainittu.

– Jokainen treeneihin osallistuja tai siellä vieraileva on vastuussa omasta, lastensa sekä koiransa turvallisuudesta. Koiran täytyy olla ohjaajansa hallinnassa. Jokainen huolehtii omasta omaisuudestaan sekä vakuutusturvastaan, ja vastaa itse koiransa mahdollisista aiheuttamista vahingoista. Koirakoulu Junto ei vakuuta osallistujia.

– Olemme yhdessä vastuussa treenipaikasta, sen siisteydestä ja turvallisuudesta. Koiran ei saa antaa tehdä tarpeitaan harjoittelutiloihin tai -välineisiin. Mahdollisista treenitilojen sakkomaksuista vastaa koiran omistaja. Roskat on laitettava roskikseen. Myös lähialueet on pidettävä siistinä. Kouluttajan antamat ohjeet edistävät turvallisuutta ja niitä on noudatettava! Huomioidaan myös kanssatreenaajat ja annetaan tilaa.

– Treeneissä käytetään positiivista koulutusmenetelmää. Myös koiraa satuttavat varusteet ovat treeneissä kiellettyjä!

– Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 2-3 tavallisesta ryhmäkoosta riippuen. Myös pienempiä ryhmiä voidaan järjestää Koirakoulu Junton niin päättäessä.

– Koirakoulu Junto ilmoittaa muutoksista ensisijaisesti sähköpostitse. Tarkistathan, että sähköposti [email protected] ei mene roskapostiin.

k

ILMOITTAUTUMIS- JA PERUUTUSEHDOT:

Koulutuksiin ilmoittautuminen tapahtuu ennakkoon verkkokauppaoston myötä. Ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt nämä ilmoittautumis- ja tilausehdot. Netissä suoritettu ilmoittautuminen on aina sitova.

Harrastuskursseilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta!

Esteen sattuessa (esim. lyhytaikainen sairastuminen, päällekkäinen meno, työkiireet) voit myydä treenipaikkasi eteenpäin tai pyytää jonkun tuttavan tilallesi. Ilmoita tästä viestillä 044 983 5515 /Koirakoulu Junto, jotta treenit sujuvat mahdollisimman vaivattomasti.

Tunteja on mahdollista myydä myös Junton kanavien kautta. Tällöin ilmoita kirjallisesti (puh: 044 983 5515) myytävä tunti ja siitä pyytämäsi hinta. Koirakoulu Junto voi välittää myynti-ilmoituksesi kotisivujen peruutuspaikkailmoituspalstalle sekä sosiaaliseen mediaan 10h sisällä viestin lähetyksestä. Huomaa, että kauppa on kuitenkin sinun ja ostajan välinen, Koirakoulu Junto voi auttaa myymisessä!

Voit jättää myös itse kommentin ”Peruutuspaikkailmoitukset” – sivulle. Tällöin muista jättää myös jokin yhteystieto, minkä kautta ostaja saa sinuun yhteyden!

Lähes koko kurssin kestävien juoksujen ja pidempien (3 krt tai enemmän) sairaspoissaolojen sattuessa ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] , niin sovitaan korvaavista tunneista.

k

KURSSIMUUTOKSET JA KOULUTTAJAN SAIRASTUMINEN

Koirakoulu Junto pidättää oikeuden muuttaa kurssin aikataulua / paikkaa / kouluttajaa. Tästä ilmoitetaan asiakkaalle. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa osallistumisensa, mikäli kurssiaikataulu tai -paikka muuttuu tälle sopimattomaksi Koirakoulu Junton tekemän muutoksen vuoksi.

Mikäli koulutus peruutetaan kouluttajan sairastumisen vuoksi, tästä ilmoitetaan asiakkaille ja koulutus paikataan korvaavalla tunnilla / hyvityskoodilla.

k

MAKSAMINEN

Tällä hetkellä voit suorittaa maksun verkkokaupassa tilisiirtona WooCommercen tarjoaman laskun kautta. Tällöin suoritat maksun turvallisesti omassa verkkopankissasi. Maksun saajana tiliotteella näkyy Koirakoulu Junto.

Turvallisen korttimaksun (credit/debit: Visa-, Visa Electron-, MasterCard-, ja Debit MasterCard -kortit sekä American Express) tarjoaa maksunvälityspalvelu Stripe, joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Tiliotteessa tai maksukortin laskulla saajana näkyy Stripe Payments Europe Limited. Kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen. Tekemällä oston ja hyväksymällä nämä ilmoittautumis- ja tilausehdot, hyväksyt myös Stripen käyttöehdot (Stripe Checkout User Terms of Service – Finland: https://stripe.com/en-fi/checkout/legal) sekä tietosuojaselosteen (Global Privacy Policy – Worldwide: https://stripe.com/en-fi/privacy)