Ilmoittautumis- ja tilausehdot

YLEISET OHJEET

– Toimintaan osallistuvan koiran tulee olla terve ja rokotettu Kennelliiton rokotusmääräyksien mukaisesti. Pennut voivat osallistua tunneille, kunhan emän rokotukset ovat olleet kunnossa ja rokotukset aloitetaan rokotusohjelman mukaisesti. Juoksuiset nartut voivat osallistua suojan kanssa, ellei toisin mainittu.

– Jokainen treeneihin osallistuja tai siellä vieraileva on vastuussa omasta, lastensa sekä koiransa turvallisuudesta. Koiran täytyy olla ohjaajansa hallinnassa. Jokainen huolehtii omasta omaisuudestaan sekä vakuutusturvastaan, ja vastaa itse koiransa mahdollisista aiheuttamista vahingoista. Koirakoulu Junto ei vakuuta osallistujia.

– Olemme yhdessä vastuussa treenipaikasta, sen siisteydestä ja turvallisuudesta. Koiran ei saa antaa tehdä tarpeitaan harjoittelutiloihin tai -välineisiin. Mahdollisista treenitilojen sakkomaksuista vastaa koiran omistaja. Roskat on laitettava roskikseen. Myös lähialueet on pidettävä siistinä. Kouluttajan antamat ohjeet edistävät turvallisuutta ja niitä on noudatettava! Huomioidaan myös kanssatreenaajat ja annetaan tilaa.

– Treeneissä käytetään positiivista koulutusmenetelmää. Myös koiraa satuttavat varusteet ovat treeneissä kiellettyjä!

– Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 2-3 tavallisesta ryhmäkoosta riippuen. Myös pienempiä ryhmiä voidaan järjestää Koirakoulu Junton niin päättäessä.

– Koirakoulu Junto ilmoittaa muutoksista ensisijaisesti sähköpostitse. Tarkistathan, että sähköposti [email protected] ei mene roskapostiin.

ILMOITTAUTUMIS- JA PERUUTUSEHDOT:

Koulutuksiin ilmoittautuminen tapahtuu ennakkoon verkkokauppaoston myötä tai erillisellä ryhmäpaikkahaun vahvistuksella sähköpostitse. Ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt nämä ilmoittautumis- ja tilausehdot. Näillä tavoin suoritettu ilmoittautuminen on aina sitova.

Harrastuskursseilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta!

Yksittäisen esteen sattuessa (esim. sairastuminen, päällekkäinen meno, työkiireet) voit myydä treenipaikkasi itse eteenpäin tai pyytää jonkun tuttavan tilallesi. Yksittäisiä kurssikertoja on mahdollista myös vaihtaa muiden kurssilaisten kesken Junton peruutuspaikkailmoitukset -kanavan kautta. Tällöin voit ilmoittaa poissaolotunnin (ryhmä, taso, aika ja paikka + mahdollinen aihe) ja joku toinen voi ilmoitustasi kommentoimalla tulla tilallesi korvaamaan oman aiemman poissaolon. Ilmoituksen tekemällä (vähintään 4h ennen treenien alkua), olet oikeutettu varaamaan palstalta itsellesi sopivan korvaustunnin myöhemmälle, korvausaikaa on kyseinen treenikausi. Ilmoitathan AINA poissaoloista/korvauksista viestillä myös Saralle 044 983 5515, jotta tiedetään ketä treeneihin on tulossa ja treenit sujuvat mahdollisimman vaivattomasti, kiitos!

KURSSIMUUTOKSET JA KOULUTTAJAN SAIRASTUMINEN

Koirakoulu Junto pidättää oikeuden muuttaa kurssin aikataulua / paikkaa / kouluttajaa. Tästä ilmoitetaan asiakkaalle. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa osallistumisensa, mikäli kurssiaikataulu tai -paikka muuttuu tälle sopimattomaksi Koirakoulu Junton tekemän muutoksen vuoksi.

Mikäli koulutus peruutetaan kouluttajan sairastumisen vuoksi, tästä ilmoitetaan asiakkaille ja koulutus paikataan korvaavalla tunnilla / hyvityskoodilla.

MAKSAMINEN

Turvallisen korttimaksun (credit/debit: Visa-, Visa Electron-, MasterCard-, ja Debit MasterCard -kortit sekä American Express) tarjoaa maksunvälityspalvelu Stripe, joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Tiliotteessa tai maksukortin laskulla saajana näkyy Stripe Payments Europe Limited. Kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen. Tekemällä oston ja hyväksymällä nämä ilmoittautumis- ja tilausehdot, hyväksyt myös Stripen käyttöehdot (Stripe Checkout User Terms of Service – Finland: https://stripe.com/en-fi/checkout/legal) sekä tietosuojaselosteen (Global Privacy Policy – Worldwide: https://stripe.com/en-fi/privacy)

Laskun, verkkopankki- ja korttimaksun tarjoaa Klarna Bank AB (publ), joka on rekisteröity Ruotsin yritysrekisteriin ja jonka päätoimipaikka Sveavägen 46, 111 34 Tukholma on rekisterinpitäjä EU:n tietosuoja-asetuksen (”GDPR”) tarkoittamalla tavalla. Maksunsaajana näkyy Klarna Bank AB. Tekemällä oston Klarnan kautta ja hyväksymällä nämä ilmoittautumis- ja tilausehdot, hyväksyt myös Klarnan käyttöehdot ja tietosuojaselosteen (https://www.klarna.com/fi/tietosuoja/).

Liikuntaeduilla maksaessasi suoritat maksun liikuntaedun tarjoaman palvelun kautta. Maksamalla liikuntaeduilla ja hyväksymällä nämä ilmoittautumis- ja tilausehdot, hyväksyt myös kyseisen eduntarjoajan käyttöehdot ja tietosuojaselosteen.

Smartum: https://www.smartum.fi/asiakasrekisterin-tietosuojaseloste

Edenred: https://edenred.fi/fi/tietoa-meista/tietosuojakaytanto/

Eazybreak/Epassi: https://www.epassi.fi/privacy-policy