– YLEISET OHJEET KOIRAHALLEILLA TREENAAVILLE

Treeneihin osallistumalla sitoudut noudattamaan myös hallien sääntöjä! Muistathan myös nämä yleisohjeet aina hallille mennessäsi:

  • Muistathan lukea kokeneenakin kurssikävijänä ennen kurssia saamasi infokirjeen! Infokirje sisältää aina päivitetyt ohjeet kyseisen treenin käytännöistä!
  • Treenihalleilla liikkuessasi muista huomioida myös muut ihmiset ja koirat antamalla esimerkiksi tilaa kaikille. Vältä esimerkiksi ohitustilanteita kapeilla käytävillä / eteistiloissa. Useilla halleilla pyörii samaan aikaan myös useampia eri treeniryhmiä, jolloin liikennettä saattaa olla enemmänkin.
  • Kaikissa vuokrahalleissa on käytössä vahinkosakko, mikäli koirasi tekee halliin tarpeita! Merkkaa vahinkokohta ja toimi siivousohjeiden mukaisesti. Ohjeet sakkomaksun suorittamiseen näet aina sähköpostitse lähetetystä kurssikirjeestä, hallilta sekä voit kysyä ohjeet myös kouluttajaltasi.
  • Myös ”epäselvät” vahingot täytyy aina tarkistaa siivousvälinein, koiraa ei vedetä pois pissapaikalta tai arvuutella, tuliko roiskeita!
  • Muistetaan huolehtia myös hallin ympäristön siisteydestä. Koirat tulee ulkoiluttaa tiellä / muuhun ulkoilutukseen tarkoitetulla alueella, koirat eivät saa tehdä tarpeita hallien pihoille!
  • Mikäli käytät ja siirtelet hallien välineistöä, muistathan palauttaa ne aina takaisin paikoilleen treenin loputtua! Koskee myös häkkejä ja tuoleja.
  • Juoksuiset nartut saavat harjoitella hallissa juoksusuojan kanssa, ellei toisin mainittu. Tällöin suoja tulee pukea jo ennen halliin siirtymistä. Muista myös pitää kohteliasta etäisyyttä muihin treenaajiin!
  • Osassa halleissa on myös yhteiskäytössä olevia treenitarvikkeita ja -häkkejä. Lähtökohtaisesti kannattaa kuljettaa henkilökohtaisia varusteita mukana, mutta mikäli käytät yhteistarvikkeita, tulee ne puhdistaa asianmukaisesti käytön jälkeen! Yleisiin häkkeihin myös omat alustat mukaan! Muistathan myös ilmoittaa saman tien, mikäli jokin hallin välineistä rikkoutuu.
  • Suosi omissa treenivaatteissa syviä taskuja / erillistä treeniliiviä tai -taskua, josta namipalat eivät pääse putoamaan edes juostessa! Mikäli palkitset koiraa heittopalkalla, tarkistathan että kaikki namit tulevat syödyksi eikä niitä jää hallin lattioille. Maassa pyörivät namit aiheuttavat turhaa häiriötä muille treenaajille sekä voivat pahimmassa tapauksessa aiheuttaa allergisen reaktion toiselle!
  • Muistathan tarvittaessa kysyä myös lisätietoa tai ohjeita kouluttajaltasi tai hallin henkilökunnalta, mikäli et ole varma, kuinka toimia jossakin tilanteessa!

Pidetään yhdessä huolta alueemme hallitiloista, jotta saamme nauttia laadukkaasta harrastamisesta myös jatkossa! 😊