KOULUTUSPÄIVÄ: Tunti 3 – Handleritaidot näyttelykehään, VARASIJA

0,00  sis. alv

 

Päivä: Lauantai 29.6.2024

Aika: Klo 15.15 – 16 / 16-16.45

Paikka: Toppilan halli, iso kenttä, os. Kansipojantie 6

Ryhmäkoko: Max 3 koirakkoa

Kouluttaja: Sara Kamula

 

Ilmoittautumalla treeneihin hyväksyt ilmoittautumis- ja tilausehdot sekä treenikäytänteet https://koirakoulujunto.fi/ilmoittautumis-ja-tilausehdot/

 

ENSIMMÄINEN HANDLERIRYHMÄ KLO 15.15 – 16 ON TÄYNNÄ: OSTA TÄMÄ TUOTE 0,00€ , MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT TULEMAAN PERUUTUSPAIKALLE ENSIMMÄISEEN RYHMÄÄN TAI MIKÄLI TOINEN RYHMÄ JÄRJESTYY KLO 16 !

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Näyttelykesä on kuumimmillaan ja Oulun näyttelyt lähestyvät! Lauantaina syynätään näyttelykuviot kuntoon koulutuspäivän muodossa. Valitse juuri teidän tarpeisiin sopiva täsmätreeni tai osallistu vaikka useammalle tunnille!

Tunti 1 – Näyttelyiden perusteet – näyttelykehän kulku ja perustaidot kehään

Tunti 2 – ”Harjoitusnäyttely” – kehätreeni mätsärityylillä

Tunti 3 – Handleritreeni – hionta ja koiran esittäminen

 

3. tunti soveltuu kaiken tasoisille koirakoille, näyttelykonkareista vasta kehäreissuja suunnitteleviin. Koiran olisi hyvä osata kuitenkin jo paikalla seisomisen sekä vierellä ravaamisen pohjataidot, jotta tunnista saa kaiken hyödyn irti!

Treeni toteutetaan pienryhmässä. Treenissä keskitymme erityisesti omistajan esittämistaitoihin, kuinka tuoda kehässä koiran parhaat puolet esille. Yleisten vinkkien lisäksi hiomme sekä liikettä, että seisottamista jokaiselle koirakolle yksilöllisesti.

 

Kouluttajana Sara Kamula, näyttelyuransa ”lapsi & koira” -kehistä aloittanut koiraharrastaja. Sara harrastaa jatkuvaa kiertelyä erilaisissa näyttelykoulutuksissa ja omaa koirien esittämiskokemusta melkeinpä jokaisesta roturyhmästä useammasta eri rodusta. Saran mielenkiinnonkohteena on näyttelykoirien kokonaisvaltainen hyvinvointi ja treenaaminen positiivisesti vahvistamalla. ”Näyttelyiden tulisi olla yhtä mukava hyvinvointia lisäävä harrastus, kuin minkä tahansa muunkin lajin!”.  Lisäksi Sara on Kiva käsittelijä®-kouluttaja ja auttaa mielellään myös käsittelyhaasteissa. Treenien tärkeimpänä lähtökohtana on aina yhdessä tekemisen riemu, koiran iloinen esiintyminen ja esittäjän itsevarmuus!

 

 

TREENIN TIEDOT:

Päivä: Lauantai 29.6.2024

Aika: Klo 15.15 – 16 / 16 – 16.45

Paikka: Toppilan halli, iso kenttä, os. Kansipojantie 6

Ryhmäkoko: Max 3 koirakkoa

Kouluttaja: Sara Kamula

Saatat myös pitää...