– OMATOIMITREENAUS YHTEISTYÖHALLILLA TOPPILASSA

Voit käydä treenaamassa halleilla myös omatoimisesti. Toppilan hallilta (os. Kansipojantie 6) löydät treenimahdollisuuksia lajiin kuin lajiin! Käytössäsi on neljä eri treenitilaa. Hallia ylläpitää OSTY. Muistathan huolehtia omalta osaltasi aina myös siisteydestä ja mukavista treeniolosuhteista!

VAIHTOEHTO 1: OMA YKSITYINEN VUORO

Voit ostaa oman yksityisen vuoron itselle tai omalle porukalle Toppilaan nettiajanvarauksen kautta: www.nettiaika.fi/osty

Yksityisellä vuorolla varaamaasi tilaan ei voi tulla ulkopuolisia treenaajia, valitset itse ketä vuorollesi saa tulla mukaan. Hallin ovi aukeaa soittokoodilla. Vuorot ajankohdasta riippuen 10 – 25 € /h, vuorot laskutetaan sähköpostitse erikseen. Junton kurssilaiset voivat käyttää jäsenhintaa.

Mikä? Sinun ja kavereidesi käyttöön varattu kenttä

Miten? Varaa netistä nettiaika.fi/osty

Hinta? 10 – 25€ /h

Voinko ottaa kaverin mukaan? Kyllä, voit ottaa omalle vuorolle niin paljon kavereita, kuin haluat!

VAIHTOEHTO 2: KUUKAUSIKORTTI

Voit ostaa myös omatoimitreenioikeuden vapaille vuoroille kuukausikortin muodossa. Kuukausikortilla saat käydä treenaamassa hallilla niin paljon kun haluat, aina kun hallilla ei ole varattuja vuoroja (vapaat kellonajat näet nettiajanvarauksesta: nettiaika.fi/osty). Huomaa, että kuukausikortilla ei voi käyttää takahallia ”Varikkoa”, kuukausikorttilaisten käytössä on agilitykenttä, tokokenttä sekä trimmitila. Hallin ovi aukeaa soittokoodilla. Kuukausikortilla treenaamalla hallille voi tulla myös muita kuukausikortin omaavia, mutta tällöin voidaan treenata yhdessä tai vaihdella vuoroa, kuukausikortilla kenttää ei voi siis omia. Kuukausikortin voit ostaa sähköpostitse osty.toimisto(at)gmail.com (25€/kk Junton kurssilaisille, muista mainita Junto sähköpostissasi)

Mikä? Treenaa niin paljon kuin haluat, aina kun hallilla on vapaita aikoja!

Miten? Ostetaan hallilta sähköpostitse: osty.toimisto(at)gmail.com

Hinta? 25€-35€ /kk

Voinko ottaa kaverin mukaan? Mikäli kaverillasi on myös kuukausikortti, voitte mennä hallille yhdessä. Ulkopuolinen kaveri voi tulla mukaan myös hintaan 10€/kerta.

VAIHTOEHTO 3: MENET KUUKAUSIKORTTILAISEN SEURAKSI TREENAAMAAN

Mikäli jollakin tuttavallasi on hallille käytössä kuukausikortti, voit mennä hänen mukaansa hallille hintaan 10€/kerta. Kaveritreenimaksu suoritetaan laittamalla sähköpostia osty.toimisto(at)gmail.com, josta saat maksutiedot! (Mikäli aiot käydä hallilla kaverin kanssa enemmän kuin kaksi kertaa kuussa, tulee halvemmaksi ostaa oma kuukausikortti hintaan 25€/kk)

Mikä? Yksi hallikäynti kuukausikorttilaisen seurassa

Miten? Ostetaan hallilta sähköpostitse: osty.toimisto(at)gmail.com

Hinta? 10€ /kerta

Voinko ottaa kaverin mukaan? Menet yhdessä kuukausikorttilaisen kanssa. Riittää että yhdellä porukasta on kuukausikortti, muut maksavat kaverikäynnin hinnan.